Napište si o slevu 5% na celý nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč bez DPH) na info@smartgastro.cz

Gastronádoby děrované

Nejprodávanější

Gastronádoba děrovaná GN 1/1
Gastronádoba děrovaná GN 1/1
Skladem (>5 ks)
Kód: 1206
 
od 419 Kč
(od 506,99 Kč včetně DPH)
Gastronádoba děrovaná GN 2/3
Gastronádoba děrovaná GN 2/3
Skladem (>5 ks)
Kód: 1333
 
od 295 Kč
(od 356,95 Kč včetně DPH)
Gastronádoba děrovaná GN 2/1
Gastronádoba děrovaná GN 2/1
Skladem (>5 ks)
Kód: 1311
 
od 860 Kč
(od 1 040,60 Kč včetně DPH)
Gastronádoba děrovaná GN 1/2
Gastronádoba děrovaná GN 1/2
Skladem (>5 ks)
Kód: 1238
 
od 240 Kč
(od 290,40 Kč včetně DPH)
Gastronádoba děrovaná Standard GN 1/1
Gastronádoba děrovaná Standard GN 1/1
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-11040P
 
od 325 Kč
(od 393,25 Kč včetně DPH)
5 položek celkem
Gastronádoba děrovaná GN 1/2
od 290,40 Kč včetně DPH
od 240 Kč

Gastronádoba děrovaná slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek. 

Kód: 1238
Gastronádoba děrovaná GN 2/3
od 356,95 Kč včetně DPH
od 295 Kč

Gastronádoba děrovaná GN 2/3 (352x325 mm)  slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek.

Kód: 1333
Gastronádoba děrovaná Standard GN 1/1
od 393,25 Kč včetně DPH
od 325 Kč

Gastronádoba děrovaná Standard GN 1/1 (530x325 mm)slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Gastronádoba Standard není vhodná...

Kód: VL-11040P
Gastronádoba děrovaná GN 1/1
od 506,99 Kč včetně DPH
od 419 Kč

Gastronádoba PROFI děrovaná GN 1/1 (530x325 mm) slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Gastronádoba PROFI - tloušťka...

Kód: 1206
Gastronádoba děrovaná GN 2/1
od 1 040,60 Kč včetně DPH
od 860 Kč

Gastronádoba děrovaná slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek. 

Kód: 1311

Děrované gastronádoby jsou vhodné pro tepelnou úpravu pokrmů v konvektomatech a jeho distribuci. V děrovaných gastronádobách se připravuje zelenina, knedlíky, rýže a další suroviny.