Napište si o slevu 5% na celý nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč bez DPH) na info@smartgastro.cz

Šokové zchlazovače

Nejprodávanější

tefcold blca5x1 open
ZDARMAZDARMA 76 820 Kč –10 %
Šoker Tefcold BLCA5X1
Skladem (2 ks)
Kód: BLCA5X1
Původně: 76 820 Kč  (–10 %)
69 138 Kč
(83 656,98 Kč včetně DPH)
tefcold blca10x1 open
ZDARMAZDARMA 90 320 Kč –10 %
Šoker Tefcold BLCA10X1
Skladem (2 ks)
Kód: BLCA10X1
Původně: 90 320 Kč  (–10 %)
81 288 Kč
(98 358,48 Kč včetně DPH)
shf1511
ZDARMAZDARMA 153 890 Kč –0 %
Původně: 153 890 Kč
152 910 Kč
(185 021,10 Kč včetně DPH)
blc5 p
ZDARMAZDARMA
Šoker Tefcold BLC5
Skladem (2 ks)
Kód: BLC5-P
 
59 990 Kč
(72 587,90 Kč včetně DPH)
tefcold blca3x1 open
ZDARMAZDARMA 64 770 Kč –10 %
Šoker Tefcold BLCA3X1
Skladem (2 ks)
Kód: BLCA3X1
Původně: 64 770 Kč  (–10 %)
58 293 Kč
(70 534,53 Kč včetně DPH)
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511
ZDARMAZDARMA
 
64 710 Kč
(78 299,10 Kč včetně DPH)
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0311
ZDARMAZDARMA
 
62 910 Kč
(76 121,10 Kč včetně DPH)
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1011
ZDARMAZDARMA
 
110 610 Kč
(133 838,10 Kč včetně DPH)
8 položek celkem
tefcold blca3x1 open
Novinka
ZDARMAZDARMA 64 770 Kč –10 %
Šoker Tefcold BLCA3X1
Skladem (2 ks)
70 534,53 Kč včetně DPH
58 293 Kč

Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold s dotykovým panelem. Pokročilý HACCP systém pro stahování a odesílání dat (přes WIFI). Kapacita zchlazení na +3°C: 12 kg,...

Kód: BLCA3X1
blc5 p
Akce Výprodej
ZDARMAZDARMA
Šoker Tefcold BLC5
Skladem (2 ks)
72 587,90 Kč včetně DPH
59 990 Kč

Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold. Kapacita zchlazení na +3°C: 18 kg, kapacita zmrazení na -18°C: 14 kg. Zchlazovací cyklus 90 minut, mrazící cyklus max 240 minut....

Kód: BLC5-P
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0311
ZDARMAZDARMA
76 121,10 Kč včetně DPH
62 910 Kč

Šoker REDFOX - Kapacita 3x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....

Kód: 12472
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 0511
ZDARMAZDARMA
78 299,10 Kč včetně DPH
64 710 Kč

Šoker REDFOX - kapacita 5x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....

Kód: 9967
tefcold blca5x1 open
Novinka
ZDARMAZDARMA 76 820 Kč –10 %
Šoker Tefcold BLCA5X1
Skladem (2 ks)
83 656,98 Kč včetně DPH
69 138 Kč

Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold s dotykovým panelem. Pokročilý HACCP systém pro stahování a odesílání dat (přes WIFI). Kapacita zchlazení na +3°C: 12 kg,...

Kód: BLCA5X1
tefcold blca10x1 open
Novinka
ZDARMAZDARMA 90 320 Kč –10 %
98 358,48 Kč včetně DPH
81 288 Kč

Šokový zchlazovač / zmrazovač značky Tefcold s dotykovým panelem. Pokročilý HACCP systém pro stahování a odesílání dat (přes WIFI). Kapacita zchlazení na +3°C: 40 kg,...

Kód: BLCA10X1
Šokový zchlazovač a zmrazovač SHF 1011
ZDARMAZDARMA
133 838,10 Kč včetně DPH
110 610 Kč

Šoker REDFOX - kapacita 10x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....

Kód: 10008
shf1511
ZDARMAZDARMA 153 890 Kč –0 %
185 021,10 Kč včetně DPH
152 910 Kč

Šoker REDFOX - kapacita 15x GN 1/1 - 40 mm h, automatické zchlazování (+3 °C) a šokové mrazení (-18 °C). Manuální zchlazování - nastavení času, se sondou....

Kód: 34901

Šokový zchlazovač a zmrazovač - pro zvýšení produktivity, lepší využití technického vybavení kuchyně a zvýšení hygieny gastronomických provozů je stále více využíváno šokové chlazení a mražení potravin ihned po tepelné úpravě. Zchlazovací proces probíhá z teploty 90°C na teplotu 3°C nebo zamražení z teploty 0°C na teplotu -18°C. Všechny typy nabízených šokerů umožňují provoz v režimu zachlazení nebo zamražení a následně po ukončení pracovního cyklu se přepnou do uchovávacího režimu. Potraviny se ukládají do šokeru v gastronádobách o hloubce 40 nebo 65 mm. U potravin většího objemu lze využít pro kontrolu teploty jádra vpichovací sondu. Šokery jsou v nerezovém provedení.

Šokové zchlazovače / zmrazovače slouží výborně pro zefektivnění výrobního procesu stravovacích provozů, kdy vyrobená jídla lze šokově zchladit nebo zmrazit, a uchovat je tak pro pozdější výdej. Šokové zchlazování probíhá podle předem stanovené zchlazovací křivky, aby při procesu byl maximálně potlačen výskyt a množení mikroorganismů.