Napište si o slevu 5% na celý nákup (platí při nákupu nad 1000 Kč bez DPH) na info@smartgastro.cz

Holdomat Retigo 411

Kód: OB05-0005
Neohodnoceno
Značka: Retigo
ZDARMAZDARMA
Holdomat Retigo 411
86 819 Kč 105 050,99 Kč včetně DPH
Skladem (2 ks)

Holdomat Retigo pro 4x GN 1/1 65 mm. Pro udržování pokrmů byl tento přístroj sestrojen. Provedení s teplotní sondou. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65°C-75°C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin. Kapacita 4x GN 1/1 65 mm nebo 2x GN 1/1 100 mm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Originální, patentované zařízení holdomat od švýcarské značky Hugentobler prodávaný v České republice pod značkou Retigo.

Retigo Holdomat je unikátní zařízení, které můžete využít dvěma způsoby:

1. Toto zařízení bylo sestrojeno pro dokonalé udržování. Chytré technické řešení vnitřního prostoru RETIGO Hold-o-matu umožňuje při 65 ° C – 75 °C neuvěřitelně dlouho udržet nejrůznější druhy mas a ryb teplé a připravené k servírování. Doba udržování se ideálně doporučuje po dobu třech hodin, ale může být i delší. Někdo by řekl: "A neztratím tak kvalitu masa?" Naopak - kvalita masa je stejná (ne-li lepší), než u čerstvého masa přímo z grilu. V mase se stihnou ustálit všechny masné šťávy a nedochází k jejich přepálení, a tím k znehodnocování masa. Tuto technologii můžete využít např. pro servis "à la carte". Maso či ryby připravíte před příchodem hostů. Jakmile dosáhnete požadovaného stupně  propečení masa, umístěte pokrm do RETIGO Hold-o-matu a udržujte jeho ideální vnitřní teplotu. Hostům pak podávejte pokrm v té nejlepší kvalitě.

 

2. Pomalé vaření při nízké teplotě je trend, který získal na oblibě mezi profesionálními kuchaři a samozřejmě i provozovateli stravovacích zařízení. Proč? Je to snadné, je to levné, získáváte tak vyšší kvalitu i výnosy.  RETIGO Hold-o-mat lze automaticky či manuálně nastavit k pomalému vaření a získání Vámi požadovaného propečení a kvality produktu. Maso se vaří/peče při velmi nízké a přesné teplotě po dlouhou dobu. Dochází tak k dokonalému propracování masa a k minimálním váhovým ztrátám. Po této úpravě můžete udržovat pokrm po mnoho hodin v ideální teplotě a perfektní kvalitě. Takto připravené maso si zachovává vlastnosti, které jiným způsobem nedosáhnete. Kvalita výsledných produktů se jednoznačně zvyšuje. Kuchaři si tímto způsobem vaření ušetří čas, protože lze využít hlavně přes noc. Provozovatel tak může značně ušetřit díky výtěžnosti masa a nízké spotřebě elektrické energie při využití výhodných nočních tarifů.

 

Teplotní sonda za příplatek, kruhový systém vyhřívání bez ventilátoru, precizní elektronická kontrola teploty s odchylkou + / - 1 °C, speciální systém odvhlčení komory pro smažené a pečené pokrmy, elektronický číselný ovládací panel, dveře s ventilačními otvory a magnetickým zámkem, tepelné izolace dvojitého pláště, integrované rukojeti pro snadnou a bezpečnou manipulaci a transport, aretace dveří a možnost změny otvítání dveří, okamžitá možnost instalce díky kabelu na 230 V.

 

Technická data:

Napětí: 230 V

Příkon: 1,5 kW

Provedení: bez teplotní sondy, s teplotní sondou příplatek +7790 Kč bez DPH

Jištění: 10 A

Kapacita: 4x GN 1/1 65 mm nebo 2x GN 1/1 100 mm

Rozměry (š x h x v): 416 x 667 x 423 mm

Teplota: 20 - 120 °C

Hmotnost: 28 kg

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Holdomat, udržovače
Záruka: 1 rok
Hmotnost: 28 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Český výrobce kvalitních konvektomatů Vision, pekařských pecí DeliMaster, šokerů a holdomatů Retigo.