EVEREO

Nejprodávanější

UNOX EVEREO CUBE
UNOX EVEREO CUBE
Na objednávku (1 ks)
Kód: XEEC-10HS-EPD
 
72 828 Kč
(88 121,88 Kč včetně DPH)
UNOX EVEREO 900
ZDARMAZDARMA
UNOX EVEREO 900
Na objednávku (1 ks)
Kód: EVEREO900
 
140 500 Kč
(170 005 Kč včetně DPH)
UNOX EVEREO 600
ZDARMAZDARMA
UNOX EVEREO 600
Na objednávku (1 ks)
Kód: EVEREO600
 
140 500 Kč
(170 005 Kč včetně DPH)
3 položek celkem
UNOX EVEREO CUBE
Akce
UNOX EVEREO CUBE
Na objednávku (1 ks)
88 121,88 Kč včetně DPH
72 828 Kč

UNOX EVEREO CUBE nové revoluční, patentované zařízení, které slouží pro dlouhodobou regeneraci (konzervaci pokrmu) při teplotě 63°C nebo 70°C. Toto zařízení ve vašem provozu...

Kód: XEEC-10HS-EPD
UNOX EVEREO 600
Akce
ZDARMAZDARMA
UNOX EVEREO 600
Na objednávku (1 ks)
170 005 Kč včetně DPH
140 500 Kč

UNOX EVEREO nové revoluční, patentované zařízení UNOX EVEREO, které slouží pro dlouhodobou regeneraci (konzervaci pokrmu) při teplotě 63°C nebo 70°C. Toto zařízení ve vašem...

Kód: EVEREO600
UNOX EVEREO 900
Akce
ZDARMAZDARMA
UNOX EVEREO 900
Na objednávku (1 ks)
170 005 Kč včetně DPH
140 500 Kč

UNOX EVEREO nové revoluční, patentované zařízení UNOX EVEREO, které slouží pro dlouhodobou regeneraci (konzervaci pokrmu) při teplotě 63°C nebo 70°C. Toto zařízení ve vašem...

Kód: EVEREO900

UNOX EVEREO (teplá chladnička) je revoluční, patentované zařízení, které slouží pro dlouhodobou regeneraci (konzervaci pokrmu) při teplotě 63°C nebo 70°C. Toto zařízení ve vašem provozu zaručí tzv. zakonzervování pokrmu v zařízení EVEREO a nezávadný výdej pokrmů v nezměněné kvalitě až po dobu 3 dnů!

Co je EVEREO? Evereo je zařízení vyvinuté společností UNOX pro dlouhodobé uchovávání potravin za použití metody Exever. Jedná se o zařízení schopné udržovat dané teploty s minimální odchylkou.

Benefity při používání UNOX EVEREO:
Rapidní snížení času přípravy pokrmu pro Vaše zákazníky
Snížení nákladů na plýtvání neprodaných pokrmů
Finanční úspora na zaměstnancích
Bezpečnost uchovávání pokrmů

Široké využití technologie EVEREO:
Restaurace – možnost vykrytí zátěžových denních oken jako jsou obědy/večeře
Catering – rychlost přípravy pokrmu při nutnosti obsloužit velké množství lidí najednou
Supermarket – rozšíření teplého pultu o hotová jídla k okamžitému servírování
Hotely – finanční úspora v nutnosti držet kuchaře do pozdních hodin, nebo platit nočního kuchaře