Standard

Nejprodávanější

GN23
Gastronádoba GN 2/3 plná 352 x 325 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-23020
 
od 170 Kč
(od 205,70 Kč včetně DPH)
GN19
Gastronádoba GN 1/9 plná 176 x 108 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-19065
 
od 72 Kč
(od 87,12 Kč včetně DPH)
GN14
Gastronádoba GN 1/4 plná 265 x 162 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-14065
 
od 115 Kč
(od 139,15 Kč včetně DPH)
Gastronádoba GN 1/3 plná 325 x 176 mm
Gastronádoba GN 1/3 plná 325 x 176 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-13020
 
od 99 Kč
(od 119,79 Kč včetně DPH)
gn12
Gastronádoba GN 1/2 plná 325 x 265 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-12020
 
od 126 Kč
(od 152,46 Kč včetně DPH)
gn11
Gastronádoba GN 1/1 plná 530 x 325 mm
Skladem (>5 ks)
Kód: VL-11020
 
od 245 Kč
(od 296,45 Kč včetně DPH)
6 položek celkem
GN19
od 87,12 Kč včetně DPH
od 72 Kč

Gastronádoba slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek.

Kód: VL-19065
Gastronádoba GN 1/3 plná 325 x 176 mm
od 119,79 Kč včetně DPH
od 99 Kč

Gastronádoba slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek

Kód: VL-13020
GN14
od 139,15 Kč včetně DPH
od 115 Kč

Gastronádoba slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek

Kód: VL-14065
gn12
od 152,46 Kč včetně DPH
od 126 Kč

Gastronádoba slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek.

Kód: VL-12020
GN23
od 205,70 Kč včetně DPH
od 170 Kč

Gastronádoba slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek.

Kód: VL-23020
gn11
od 296,45 Kč včetně DPH
od 245 Kč

Gastronádoba slouží k zajištění přípravy, přepravy, výdeje a uskladnění jídel v gastronomických provozech. Výběr z několika variant hloubek.

Kód: VL-11020

Gastronádoby Standard o tloušťce 0,7 mm slouží především k výdeji pokrmů, přípravě a do chladících zařízení, kde gastronádoba není vystavována vysokým teplotám díky pečení.